Про порядок в домогосподарствах

  • 8690

Шановні жителі Хоростківської ТГ!

Просимо Вас утримувати в порядку свої домогосподарства та їх прибудинкові території, а також інші домогосподарства, якими ви користуєтеся,  а саме

- Постійне утримання територій та об'єктів у належному санітарно-технічному стані, своєчасний ремонт об'єктів, фарбування фасадів, будівель і малих архітектурних споруд, благоустрій та озеленення прилеглих територій, косіння газонів, встановлення урн, оновлення табличок із назвами вулиць та номерних знаків на будинках, назв підприємств, установ, організацій, тощо. В разі відсутності технічних чи інших можливостей проводити дані роботи, керівники підприємств, організацій, установ повинні укласти угоду на проведення цих робіт зі спеціалізованим підприємством.

Межами прилеглих територій до кіосків, павільйонів, лотків визначається ділянка на відстані 5 метрів навколо них.

- Укладання договорів зі МКП «Комунальник» на вивіз твердих побутових відходів згідно з санітарними паспортами та здійснення своєчасної сплати відповідно до діючих тарифів.

- Систематичне і своєчасне знищення бур'янів, косіння газонів на прилеглих та закріплених територіях. Газони необхідно скошувати при досягненні висоти травостою 8 - 10 см. Висота травостою, що залишається, повинна бути 4 - 5 см.»

За невиконання чи недбайливе ставлення до даних вимог передбачена адміністративна відповідальність.

Фото без опису

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар