Робоча зустріч щодо облаштування центральної площі Хоросткова

  • 7821

Підсумки робочої зустрічі 26.11.19 щодо облаштування центральної площі-громадського простору у Хоростківській ОТГ

26 листопада 2019 року в приміщенні міського центру культури і дозвілля відбулася робоча зустріч стосовно облаштування центральної площі-громадського простору в Хоростківській ОТГ. У зустрічі взяли участь спеціалісти і консультанти програми DOBRE, представники міської ради, молодіжної ради, депутат, місцеві підприємці та громадські активісти. У ході зустрічі було здійснено візуальний огляд центральної площі міста, обговорено позитивні і негативні фактори її розміщення, висунуто численні креативні ідеї щодо облаштування центру Хоросткова для підвищення комфорту місцевого населення та підвищення привабливості громади.

Вислухавши пропозиції, консультанти узагальнили перспективне бачення центральної площі Хоросткова та визначили матеріал на доопрацювання конкретних кроків облаштування центру.

Також для усіх, хто не був присутній на зустрічі, є можливість подати свої ідеї та пропозиції, які прийматимуться у вигляді коментарів до даної статті та на сторінці Хоростківської міської ради в Facebook.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар