70 років від дня народження Володимира Івасюка

  • 1020

Фото без опису


4 березня цього року виповнилося 70 років від Дня народження одного з творців української естрадної музики , композитора , виконавця, поета Володимира Івасюка.
Саме з цієї нагоди відбулась презентація ексклюзивних знімків Володимира Івасюка у Хоростківській бібліотеці для дорослих. А привіз до нас цю цікаву виставку журналіст, дослідник та колекціонер Роман Карлович Островський із Копичинець, який також розповів багато маловідомих фактів з біографії Володимира Івасюка...
Хоростківчани , звичайно , зустріли журналіста доволі гостинно , підготувавши коротку біографічну розповідь про Маестро і ,виконавши спільно всім нам відому "Червону Руту". Підготували виступ працівники бібліотеки під керівництвом Люби Іванівни Росяк спільно з гуртком "Сокіл -Джура" школи №2 та вчителем історії Вітою Олександрівною Железняк.
Варто зауважити, що виставка відбулась у оновленому приміщені частини бібліотеки, яке слугуватиме для проведення подібних заходів у Хоростківській ОТГ. Міський голова Степан Васильович Гладун щиро подякував Роману Карловичу за те, що він привіз фотовиставку присвячену Володимиру Івасюку у Хоростків і таким чином збагатив нас новою, для багатьох невідомою, інформацією про автора "Червоної Рути".

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису