Перший дзвоник

  • 827

Фото без опису


Кажуть цей День чи не найважливіший в житті кожної людини. Адже хтось цього дня вже вкотре поспішає до школи, щоб ступити на чергову сходинку до майбутнього, хтось прагне освіжити в пам’яті зворушливі спогади про минулі шкільні роки, а хтось несе запашні квіти, щоб привітати свою першу вчительку, яка на довгі роки залишилася в серці. Цей День ми називаємо Днем знань або Першим дзвоником. Саме тому вересневий шкільний дзвінок знову зібрав велику шкільну родину, а вулиці ожили від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх квітів.
Так, сьогодні 3 вересня у загальноосвітніх навчальних закладах Хоростківської ОТГ відбулось Свято першого дзвоника. Цьогоріч першокласниками шкіл громади стало 159 дітей, які ступають на незвіданий шлях пізнання та навчання і будуть подорожувати по чудесній дорозі Країни Знань 12 років.
В урочистостях взяли участь міський голова Степан Гладун, його заступник по гуманітарній роботі Ольга Лівель,в.о. старости у кожному селі та священнослужителі. Схвильовані батьки, привітання від гостей, виступи активу шкіл, вітальні слова випускників та першокласників… Свято пройшло по - домашньому теплим.. А на завершення свята під звуки шкільного дзвоника найменші школярі в супроводі своїх старших товаришів та перших вчителів попрямували на перший в своєму житті урок.
Тому вітаємо усю Велику шкільну громаду нашої ОТГ зі святом.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису