27 день незалежності України

  • 855

Шановна громадо!

Фото без опису

Щиро вітаємо вас з Днем Державного Прапора і Днем незалежності України!


Фото без описуФото без опису

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни.
Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом українські військові сьогодні продовжують вести боротьбу за нашу незалежність та цілісність, проливаючи власну кров. Тому ми його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.
Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови нашої країни. За роки незалежності виросло покоління, для якого слова "свобода", "право вибору", "демократичні цінності" – не просто правові терміни, а спосіб життя. Наша держава зростає і попри війну на Сході нашої держави відкриває для себе нові можливості та перспективи. 
Тож давайте добрими справами будемо разом примножувати могутність нашої країни, працювати на консолідацію суспільства з метою розвитку і процвітання нашої громади та всієї України.
Нехай не вичерпується джерело нашої віри, надії і любові до України, енергії і впевненості у власних силах та у те, що ми переможемо ворога, вигнавши його із власної землі. Зичу вам, шановні земляки, міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі.

З повагою , міський голова Гладун С.В


 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


З нагоди святкування 27 -ї річниці Незалежності України було запущено фонтан у центральному парку Хоросткова , який тепер тішитиме око хоростківчан та гостей міста.

Фото без опису

Фото без опису