ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ: «Детальний план території земельної   ділянки   для   будівництва     та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м. Хоростків по вул. Музейна

  • 105

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ: «Детальний план території земельної   ділянки   для   будівництва     та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м. Хоростків по вул. Музейна Чортківського району Тернопільської області»

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ: «Детальний план території земельної   ділянки   для   будівництва     та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м. Хоростків по вул. Музейна Чортківського району Тернопільської області».

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (із змінами), Хоростківська міська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки для   будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м. Хоростків по вул. Музейна Чортківського району Тернопільської області».

Замовник містобудівної документації: Хоростківська міська рада.

Розробник містобудівної документації: ТОВ « Галичинапроект»

Підстава для розроблення: Рішення сесії Хоростківської міської ради

від 29.01.2021 року № 291.

Основна мета розробки детального плану території: є визначення функціонального використання території визначеної для містобудівних потреб, яка визначає планувальну організацію і розвиток території, а також деталізацію архітектурно-планувальних рішень з урахуванням раціонального розташування об’єкту будівництва та здійснення  інженерного забезпечення в межах проектної території.

Основні техніко-економічні показники: загальна площа земельної ділянки – 1200 м²; орієнтовна площа проектованої забудови земельної ділянки – 224,0 м²; заплановане будівництво – житлового будинку.

З техніко-економічними показниками проекту детального плану території та його графічною частиною можна ознайомитись в Хоростківській міській раді за адресою: 48240, Чортківький район, м. Хоростків, вул. Кн. Володимира, 17 та на офіційному веб-сайті Хоростківської міської ради.

Посадова особа, відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій: Начальник відділу земельних відносин, комунального майна, екології, податків та зборів – Качуровський Михайло Зіновійович 

Адреса, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): 48240, Чортківький район, м. Хоростків, вул. Кн. Володимира, 17 

Строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: в період з 01 лютого 2023 року по 02 березня 2023 року.

Громадські слухання відбудуться: 03 березня 2023 року о 10 год. 00 хв. за адресою:48240, Чортківький район, м. Хоростків, вул. Кн. Володимира, 17 ( в приміщені Хоростківської міської ради)

Пропозиції до проектів містобудівної документації:

Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

 

Додатки:

Пояснювальна записка

Викопіювання з опорного плану

Експлікація будівель і споруд