Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі для МКП "КОМУНАЛЬНИК"

  • 176

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної

вартості предмета закупівлі

1

Назва предмета закупівлі

Щебінь (Код ДК 021:2015(CPV):  14210000-6  Гравій, пісок, щебінь і наповнювачі; Деталізований код  ДК  14212300-3  Колотий камінь і щебінь)

 

2

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Інформація про технічні, якісні, кількісні та інші характеристики предмета закупівлі викладена у Додатку 2 до цієї тендерної документації.

 

3

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

1.1Критерії та методика оцінки визначаються відповідно до статті 29 Закону. Перелік критеріїв та методика оцінки тендерної пропозиції із зазначенням питомої ваги критерію:

     1.2 Оцінка тендерної пропозиції проводиться електронною системою закупівель автоматично на основі критеріїв і методики оцінки, визначених замовником у тендерній документації, шляхом визначення тендерної пропозиції найбільш економічно вигідною.

 Оцінка тендерних пропозицій здійснюється на основі критерію „Ціна”. Питома вага — 100 %.

1.3 Найбільш економічно вигідною тендерною пропозицією електронна система закупівель визначає тендерну пропозицію, ціна/приведена ціна якої є найнижчою (з або без ПДВ).

1.4 Оцінка здійснюється щодо предмета закупівлі в цілому.

1.5 Замовник розглядає тендерну пропозицію, яка визначена найбільш економічно вигідною відповідно до цих особливостей (далі — найбільш економічно вигідна тендерна пропозиція), щодо її відповідності вимогам тендерної документації.

    1.6 Строк розгляду найбільш економічно вигідної тендерної пропозиції не повинен перевищувати п’яти робочих днів з дня визначення її електронною системою закупівель найбільш економічно вигідною. Такий строк може бути аргументовано продовжено замовником до 20 робочих днів. У разі продовження строку замовник оприлюднює повідомлення в електронній системі закупівель протягом одного дня з дня прийняття відповідного рішення.

Розмір бюджетного призначення відповідно до розрахунку кошторисного призначення - складає 600 000,00 грн.

 

ДОДАТОК 2

до Тендерної документації

 

Щебінь (Код ДК 021:2015(CPV):  14210000-6  Гравій, пісок, щебінь і наповнювачі; Деталізований код  ДК  14212300-3  Колотий камінь і щебінь)

Вимоги до предмета закупівлі.

№ п/п

Найменування продукції, ДСТУ

Од. вим.

Кількість

1

Щебенево-піщана суміш  з природного каменю      

Фракція (розмір зерен) 0-40мм включно;

Клас радіоактивності – I клас 

Клас міцності (за дробильністю) М 1000;

У грудках не повинно бути глини;

Колір – сірий

 

Відповідність ДСТУ Б В. 2.7-30:2013 «Будівельні матеріали. Матеріали нерудні для щебеневих і гравійних основ та покриттів автомобільних доріг. Технічні умови»

 

т.

1080

 

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ:

  1. Технічні та якісні характеристики товару повинні відповідати діючим державним стандартам, технічним умовам та чинному законодавству щодо показників якості такого виду товару.

  2. Відпуск товару повинен здійснюватись партіями на підставі заявки Замовника протягом 3 календарних днів з моменту надання такої заявки (письмово чи електронною адресою).Об’єм кожної партії визначає замовник і повідомляє про це постачальника.

  3. До ціни тендерної пропозиції включаються наступні витрати:

  • податки і збори, обов’язкові платежі, що сплачуються або мають бути сплачені згідно з чинним законодавством України;

  • інші платежі, які можуть бути понесені учасником у ході виконання договору про закупівлю.

  • витрати на навантаження, доставку до місцезнаходження замовника та розвантаження;

  • інші витрати, передбачені для Товару даного виду згідно з чинним законодавством України та тендерною документацію.

4. Товар повинен відповідати заявленому асортименту.

5. Якість та комплектність товару повинні відповідати технічній документації даної закупівлі, діючим на території України ДСТУ, вимогам до якості. Для підтвердження надати довідку з описом пропонованого товару та копії чинних документів про якість:

- сертифікат відповідності;

- протокол результатів сертифікаційних випробувань.

Якщо поставлений товар виявиться неякісним, або таким, що не відповідає умовам, Постачальник зобов’язаний замінити цей товар. Всі витрати, пов’язані із заміною товару неналежної якості несе Постачальник.

У складі тендерної пропозиції учасник надає інформацію про себе як виробника чи дистриб’ютора продукції. У випадку, якщо учасник не є виробником, він повинен надати договір із виробником продукції та  гарантійний лист від виробника про можливість поставляти товар згідно з усіма вимогами замовника. Лист повинен містити найменування замовника та ідентифікатор закупівлі. В такому разі, документи згідно з п.5 цього додатку надаються від виробника.

6. Строк видобування товару повинен бути не раніше 2022 року .

7. Під час здійснення цієї закупівлі стосовно технічних, якісних характеристик предмета закупівлі передбачається необхідність застосування заходів із захисту довкілля, в тому числі під час виконання договору про закупівлю учасник зобов’язується дотримуватись передбачених чинним законодавством вимог щодо застосування заходів із захисту довкілля.

У разі посилання на конкретну торгівельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника сприймати як «або еквівалент».

 

Посада, прізвище, ініціали, власноручний підпис

уповноваженої особи Учасника, МП (за наявності)