Оголошено конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування

  • 611

Оголошення

 

       Хоростківська міська рада (організатор перевезень), відповідно до статті 44 Закону України «Про автомобільний транспорт» (зі змінами) та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року №1081 (зі змінами), оголошує конкурс для визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з організації забезпечення роботи і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з організації та проведення конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Хоростківської ТГ.

        1. Для участі у конкурсі претендент подає такі документи:

         - заяву на участь у конкурсі, встановленого зразка;

          - копію статуту (положення) підприємства (організації);

          - штатний розпис працівників підприємства (організації);

         - виписку(витяг) з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

          - копію договору оренди чи свідоцтва про право власності на приміщення;

         - довідку про наявність матеріально - технічного та програмного забезпечення в довільній формі за підписом керівника;

         - довідку з управління Укртрансбезпеки у Тернопільській області про відсутність (наявність) ліцензії на право перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

         Усі перераховані копії документів завіряються печаткою підприємства (організації) та підписує відповідальна особа.

          2. Претендент подає документи у закритому конверті (пакеті), на якому зазначається його назва, адреса, з поміткою Заява на участь у конкурсі з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу по перевезенню пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Хоростківської ТГ.

          3. Ознайомитись з умовами проведення конкурсу, отримати документи для участі в конкурсі можна Хоростківській міській раді, з 8 год. до 17 год. 15 за адресою хв. м.Хоростків, вул.Князя Володимира,17 Чортківський район , Тернопільська обл.,  Телефон для довідок: 0988854695.

4. Документи на конкурс приймаються до 24.01.2022 року включно з 8 год. до 17 год. 15 хв. (в п'ятницю до 16 год.) за м.Хоростків, вул.Князя Володимира,17 Чортківський район , Тернопільська обл.,  Телефон для довідок: 0988854695

          5. Конкурс відбудеться 27 січня 2022 року об 11:30 год. в приміщенні Хоростківської міської ради.

 

Фото без опису