НАМІР ЩОДО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ТА ВВЕДЕННЯ В ДІЮ НОВИХ ТАРИФІВ НА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ ВОДОПОСТАЧАННЯ, ВОДОВІДВЕДЕННЯ ТА ВИВІЗ ТПВ МІСЬКИМ КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ "КОМУНАЛЬНИК"

  • 433

Фото без опису

   Хоростківська міська рада  повідомляє про намір встановлення нових тарифів на комунальні послуги водовідведення, водопостачання та вивіз ТПВ міським комунальним підприємством «Комунальник» на підставі клопотання МКП «Комунальник», зареєстрованого в Хоростківській міській раді 22.10.2021 за
№ 830/2-08/03-13 щодо встановлення тарифів на централізоване водовідведення, централізоване водопостачання та послуги з поводження з побутовими відходами МКП «Комунальник».

   Термін обговорення нових тарифів, визначений міським комунальним підприємством «Комунальник»,
   -15 днів з моменту оприлюднення даного оголошення.

   Зауваження та обґрунтовані пропозиції подавати до МКП «Комунальник» за адресою: м.Хоростків, вул. Б.Лепкого,1, телефон для прийому інформацій 5-12-58.

   Матеріали і розрахунки тарифів, здійснені за результатами калькуляцій розрахунків економічно-обгрунтованих планових витрат додаються.

  

ТАРИФ на водопостачання та водовідведення, поводження з ТПВ

 

КАЛЬКУЛЯЦІЯ розрахунку економічно обґрунтованих планованих витрат, пов'язаних з централізованим водопостачанням Хоростківського МКП "Комунальник"

 

КАЛЬКУЛЯЦІЯ розрахунку економічно обґрунтованих планованих витрат, пов'язаних з централізованим водовідведенням Хоростківського МКП "Комунальник"

 

КАЛЬКУЛЯЦІЯ розрахунку економічно обґрунтованих планованих витрат, які включаються до тарифів на послуги з поводження з ТПВ Хоростківського МКП "Комунальник"

 

ЗАЯВА про встановлення тарифів