Оголошення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

  • 453

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

     ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА

 

 проєкту рішення Хоростківської міської  ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Хоростківської міської ради на 2022 рік».

 

Проєкт регуляторного акта - рішення Хоростківської міської ради «Про встановлення  місцевих податків і зборів на території Хоростківської міської ради на 2022 рік».

Розробник проєкту  є відділ фінансовий відділ Хоростківської міської ради та відділ земельний відносин, комунального майна, екології, податків та зборів Хоростківської міської ради.

Мета проєкту - встановлення на території Хоростківської міської ради місцевих податків і зборів у відповідності з останньою редакцією Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності від 11. 09. 2003 р. №1160-IV.

Термін прийняття зауважень і пропозицій до проєкту  даного рішення становить 30 календарних днів з дати оприлюднення на офіційному веб-сайті міської  ради- https://khorostkivska-otg.gov.ua/  в розділі «Регуляторна політика».

Пропозиції та зауваження приймаються розробником проєкту в письмовій формі за поштовою адресою: 48240, вул. Князя Володимира,17, м.Хоростків та на електронну адресу: horrada@ukr.net  від фізичних осіб за особистим підписом; від юридичних осіб – на фірмових бланках, ( при наявності печатки) завірені печаткою.

                                  Телефон для довідок: +380685916200